Zelf uw website onderhouden

U wilt uw eigen website bij kunnen houden? Ook dit is geen probleem met onze websites! Dit gebeurt middels een eigen ontwikkeld CMS-systeem, u kunt kiezen voor een standaard Maat Reclame CMS website, maar ook voor een speciaal op maat gemaakte website.

Uniek CMS Systeem: Maat Reclame CMS
Wij hebben een uniek website-systeem ontwikkeld, Maat Reclame CMS! Dit geheel door ons zelf gemaakte systeem zorgt ervoor dat u zelf uw gehele website kunt beheren. Het is gemaakt voor bedrijven en verenigingen die met één of meerdere gebruikers een website bij moeten kunnen houden, maar wel allemaal met eigen toegangscodes en mogelijkheden.

Tevens is iedere klant met het Maat Reclame CMS systeem is verzekerd van een steeds up-to-date website qua beveiliging. Wij zorgen ervoor dat uw site veilig is en blijft. Ook plaatsen wij gratis nieuwe mogelijkheden binnen het systeem en nieuwe layouts, zodat u uw website ook nog eens in een handomdraai een nieuwe look kunt geven.

De belangrijkste functies op een rij:
-Overal ter wereld uw website beheren
-Zelf teksten beheren
-Zelf kleuren van uw website instellen
-Zelf pagina's en subpagina's toevoegen
-Zelf afbeeldingen beheren
-Gemakkelijk fotoalbums aanmaken per pagina
-Zelf contact-formulieren maken
-Slideshow beheren
-Gebruikers aanmaken
-Koppeling met Facebook en Twitter
-Beveiligde werkomgeving
-Gratis uitbreidings updates, het CMS systeem groeit met u mee!
-Google vriendelijk gebouwd!
-Google Anaytics in te stellen
-Uitgebreide zoekmachine opties instellen

De kosten? Slechts 279,- euro!
De éénmalige maak & ontwerpkosten voor een top-website als deze bedragen 279,- euro exclusief BTW, exclusief webhosting en domeinnaam. Het enige dat u hoeft te doen is teksten toevoegen aan de website, dit kunt u op exact dezelfde manier doen als in Microsoft Word. Ons CMS-systeem kan alleen gebruikt worden in combinatie met onze webhosting, aangezien wij u dan kunnen verzekeren van de laatste updates.

De jaarlijkse kosten voor het standaard hostingpakket inclusief .NL domeinnaam bedragen 99,- euro per jaar inclusief updates van het CMS systeem

Voor 99,- euro per jaar krijgt u:

-500MB webruimte
-1GB datatraffic per maand
-5 emailadressen
-1 .NL domeinnaam
-10 subdomeinen
-gratis updates van uw CMS systeem
-gratis helpdesk

Wilt u graag meer informatie over onze WEBSITE diensten, dan kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.