TEXTIELBEDRUKKING

Wij leveren textielbedrukking aan bedrijven, verenigingen en particulieren. Dit doen wij al vanaf 1 stuk met een erg snelle levertijd indien gewenst! De normale levertijd voor het bedrukken van kleding is 6 to 8 werkdagen inclusief levering van het gewenste textiel. Het is bij ons natuurlijk ook mogelijk om uw eigen textiel mee te nemen!

We bieden diverse soorten druktechnieken in eigen huis:

-Flex-druk (dun laagje vinyl, de meest gebruikte techniek)
-Flock-druk (iets dikkere laag van een soort suede)
-Tranfser-druk (voorgedrukte transfers geleverd door een goede transfer-leverancier, zeer geschikt voor grote aantallen!)

Meer informatie over deze bovengenoemde druktechnieken? 
http://www.maatreclame.nl/uitleg-flex-flock-transfer-druktechniek


Naast het bedrukken van kleding leveren we ook vele soorten textiel, van promotionele kleding tot bedrijfskleding. We hebben pasmaten en kleuren liggen poloshirts, t-shirts, truien en diverse jasjes van het merk B&C en Santino Workwear. Maar mochten we de juiste pasmaten niet liggen hebben, dan kunnen wij er altijd voor zorgen.

Wat kost textielbedrukking?

De prijs van textielbedrukking hangt af van het aantal bedrukkingen en het aantal kleuren. Wij zijn leveren borstlogo's in 1 kleur al vanaf €4,50 en full-colour geprint al vanaf €4,99!
Op de prijslijst-pagina staan de meeste prijzen. De prijs van kleine aantallen is hoger, aangezien we hierbij te veel restmateriaal kwijt zijn. Teksten worden gratis voor u opgemaakt, logo's dienen echter wel digitaal aangeleverd te worden in .EPS, .PDF of .AI formaat.


Ontwerpservice!
Heeft u nog geen ontwerp voor uw textielbedrukking in een goed formaat? Dan kunnen wij dat natuurlijk voor u verzorgen! U stuurt ons het idee en de eventuele logo's of foto's en wij werken het professioneel voor u uit. Daarna sturen wij u een voorbeeld per email, waarna u ons uw goedkeuring of afkeuring geeft. Wij gaan net zo lang door tot u tevreden bent en houden u natuurlijk vooraf op de hoogte van de kosten.

Wilt u graag meer informatie over onze TEXTIEL BEDRUKKINGEN, dan kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.