WEBSITES & ONLINE MEDIA

Een website, het goedkoopste en beste visitekaartje! Het hele jaar bent u gemakkelijk te vinden via zoekmachines zoals Google. Ook kunt u uw website gemakkelijk voorzien van de laatste informatie en regelmatig iets nieuws op uw website plaatsen zorgt ervoor dat bezoekers terugkeren naar uw site. De bezoeker kan dan nog eens uw hele online " visitekaartje" bekijken en deze zal zeker vaker aan u denken.

Wij maken websites en webshops volledig op maat, geheel naar uw eigen wensen. Maar hebben ook een geheel eigen "standaard" website-systeem voor een SPOTPRIJS van slechts 279,- euro! Dit website-systeem noemen we Maat Reclame CMS.

Uniek CMS Systeem: Maat Reclame CMS
Wij hebben een uniek website-systeem ontwikkeld, Maat Reclame CMS! Dit geheel door ons zelf gemaakte systeem zorgt ervoor dat u zelf uw gehele website zelf kunt beheren. Het is gemaakt voor bedrijven en verenigingen die met één of meerdere gebruikers een website bij moeten kunnen houden, maar wel allemaal met eigen toegangscodes en mogelijkheden. De prijs van een een website als deze is slechts €279,- euro éénmalig en €99,- euro per jaar voor de webhosting, emailadressen, domeinnaam, helpdesk en alle updates van het systeem!

Iedere klant met het Maat Reclame CMS systeem is verzekerd van een steeds up-to-date website qua beveiliging. Wij zorgen ervoor dat uw site veilig is en blijft. Ook plaatsen wij gratis nieuwe mogelijkheden binnen het systeem en nieuwe layouts, zodat u uw website ook nog eens in een handomdraai een nieuwe look kunt geven.

De belangrijkste functies op een rij:
-Overal ter wereld uw website beheren
-Zelf teksten beheren
-Zelf kleuren van uw website instellen
-Zelf pagina's en subpagina's toevoegen
-Zelf afbeeldingen beheren
-Gemakkelijk fotoalbums instellen per pagina
-Gemakkelijk fotoalbums aanmaken per pagina
-Zelf contact-formulieren maken
-Slideshow beheren
-Gebruikers aanmaken
-Koppeling met Facebook en Twitter
-Beveiligde werkomgeving
-Gratis uitbreidings updates, het CMS systeem groeit met u mee!
-Google vriendelijk gebouwd!
-Google Anaytics in te stellen
-Uitgebreide zoekmachine opties instellen

Meer informatie over Maat Reclame CMS? Klik hier! 

Websites en webshops op Maat!
Naast het gebruik van ons eigen CMS systeem, maken we ook volledige websites en webshops op maat. Alles is mogelijk! Wij verzorgen zelfs koppelingen met diverse boekhoudprogramma's. 

We hebben een stappenschema opgemaakt over de procedure voor maatwerk websites en webshops. De gemiddelde levertijd van een website op maat is 6 tot 8 weken. Het is erg belangrijk om zelf vantevoren goed uw idee uit te werken op papier en alvast andere websites als voorbeeld bij elkaar te zoeken, zodat wij gelijk met een goede schets kunnen beginnen.

Stappenplan:
Stap 1: Gesprek om het idee en de plannen duidelijk te krijgen (week 1)
Stap 2: Layout van de website schetsen en deze bespreken (week 1 en 2)
Stap 3: Uitwerken schetsen en ter controle bespreken (week 3 en 4)
Stap 4: Technische gedeelte van de website implementeren in de layout (week 4/ 5/ 6)
Stap 5: Uitgebreid testen en eventuele aanpassingen verwerken (week 7)
Stap 6: Oplevering nieuwe website (week 8)


Wilt u graag meer informatie over onze WEBSITE diensten, dan kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.