RECLAME ADVIESBUREAU

U wilt uw bedrijf of vereniging voorzien van een nieuwe huisstijl, of misschien wilt u een nieuwe showroom inrichting maar u weet niet hoe u dit moet doen? Dan helpen wij u graag met het vinden van passende oplossingen! Wij stellen ons op als transparant tussenpersoon, u betaalt alleen voor onze arbeid en wij zoeken voor u naar de beste prijs-kwaliteit verhoudingen! We bespreken vooraf de kosten zodat u niet voor een verrassing komt te staan.

U kunt ons advies ook gebruiken voor het zoeken naar de beste prijs-kwaliteit verhouding bij speciaal drukwerk of andere niet alledaagse projecten. Aangezien ook wij niet alles zelf kunnen, zoeken wij al vanaf de start van ons bedrijf naar goede betrouwbare leveranciers. Dit heeft geresulteerd in snelle levertijden en top-kwaliteit drukwerk tegen de scherpste tarieven! Het enige dat u aan ons betaald is het meerwerk van het zoeken naar de juiste leverancier.

Het gemiddelde "adviestarief" ligt beneden de €39,- (gelijk aan 1 uur arbeidsloon), dit bedrag verdienen wij bij 9 van de 10 orders gemakkelijk voor u terug, omdat wij beter weten waar u kunt inkopen.

Indien u dus opzoek bent naar een specifiek item, vraag het ons dan gerust. Wij zoeken graag met u mee!

Ontwerpservice!
Heeft u nog geen ontwerp in een goed formaat? Dan kunnen wij dat natuurlijk voor u verzorgen! U stuurt ons het idee en de eventuele logo's of foto's en wij werken het professioneel voor u uit. Daarna sturen wij u een voorbeeld per email, waarna u ons uw goedkeuring of afkeuring geeft. Wij gaan net zo lang door tot u tevreden bent en houden u natuurlijk vooraf op de hoogte van de kosten.

Wilt u graag meer informatie over ons RECLAME ADVIESBUREAU, dan kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.