Visitekaartjes

Een eerste indruk laat je maar één keer achter, laat daarom goede visitekaartjes drukken! 

Wij leveren eigenlijk alleen visitekaartjes vanaf 500 stuks, waarom? Omdat kleinere aantallen niet rendabel zijn voor u. Vanaf 500 stuks worden er namelijk offset druktechnieken gebruikt, waardoor er veel goedkoper gedrukt kan worden. Ook wordt er bij offset druk standaard een beschermende dispersielak over het visitekaartje gezet, dit voorkomt afgeven van inkt. 
Wilt u toch een kleiner aantal bestellen? Vraag ons dan voor meer informatie!

Wat kosten visitekaartjes?
Wij garanderen topkwaliteit tegen 
de scherpste prijs!

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal kaartjes, de gewenste kwaliteit van de kaartjes, de gewenste levertijd en natuurlijk het ontwerp. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Ontwerpservice!
Heeft u nog geen ontwerp in een goed formaat? Dan kunnen wij dat natuurlijk voor u verzorgen! U stuurt ons het idee en de eventuele logo's of foto's en wij werken het professioneel voor u uit. Daarna sturen wij u een voorbeeld per email, waarna u ons uw goedkeuring of afkeuring geeft. Wij gaan net zo lang door tot u tevreden bent en houden u natuurlijk vooraf op de hoogte van de kosten.

Wilt u graag meer informatie over onze VISITEKAARTJES, dan kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.