Posters

Wij drukken zelf posters op 130 gram Blueback-paper. Dit is erg handig voor kleine aantallen posters tot een breedte van 130cm!

Grotere aantallen geven wij eigenlijk altijd uit handen aan onze huisdrukker, wat u hiervan merkt? Helemaal niets, op de scherpe prijzen na! Wij garanderen hier de beste prijs-kwaliteit met de modernste druktechnieken. U kunt kiezen uit dik papier, dun papier, glans papier, mat papier, spot-lak etc.

Aangezien de prijzen van alle afwerkingen en formaten erg verschillen en soms veranderen, kunnen wij geen vaste prijslijst geven. Wij zoeken bij iedere opdracht speciaal voor u de prijs op! Wilt u graag weten wat uw posters kosten? Neem contact met ons op en geef het gewenste aantal aan en het formaat.


Ontwerpservice!
Heeft u nog geen ontwerp in een goed formaat? Dan kunnen wij dat natuurlijk voor u verzorgen! U stuurt ons het idee en de eventuele logo's of foto's en wij werken het professioneel voor u uit. Daarna sturen wij u een voorbeeld per email, waarna u ons uw goedkeuring of afkeuring geeft. Wij gaan net zo lang door tot u tevreden bent en houden u natuurlijk vooraf op de hoogte van de kosten.

Wilt u graag meer informatie over onze POSTERS, dan kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.